16.10.2019.

  • Konzultantska tvrtka VETTURELLI organizira u Tuhelju 24. i 25. listopada konferenciju za razvoj organizacijske kulture s karakterom kampa
  • Najatraktivniji gost konferencije je Niels Pflaeging, menadžment egzorcist koji je uzburkao javnost tvrdnjama kako je menadžment društvena tehnologija koja je davno postala toksična i suvišna, odnosno zli duh iz davne prošlosti koji nastanjuje organizacije i truje naše radne živote
  • Na konferenciji će biti dodijeljena COMELEON nagrada za poticanje uspješne aktivnosti na području organizacijske kulture

U kongresnom hotelu Well u Tuhelju 24. i 25. listopada 2019. održat će se prva konferencija na temu organizacijske kulture pod nazivom COMELEON koja će okupiti međunarodne i domaće stručnjake na temu kompleksnosti, organizacije budućnosti i agilnosti.

Najatraktivniji gost konferencije je Niels Pflaeging, menadžment egzorcist koji je uzburkao javnost tvrdnjama kako je menadžment društvena tehnologija koja je davno postala toksična i suvišna, odnosno zli duh iz davne prošlosti koji nastanjuje organizacije i truje naše radne živote.

Osim njega, radionice na konferenciji održat će stručnjakinja za kompleksnost Stephanie Borgert, korifej na području agilnosti Jurgen Appelo, Jos de Blok, CEO Buurtzorga koji je revolucionirao područje socijalne njege na osnovu samoorganizirajućih timova, Silke Hermann, osnivačica B2B startupa red42, Anja Zerbin, odgovorna za digitalnu kulturu u njemačkom Postbanku, Axel Kummer, COO Metafinanza i drugi.

Posljednji potvrđeni sudionici snažne konferencijske postave hrvatski su stručnjaci za agilnost: Ana Pauzar (Hrvatski Telekom), Davor Čengija i Luka Gauta (CROZ), Mojca Domiter (Atlantic Grupa), Vedran Antoljak (Apsolon), Ivana Galić Baksa (Nova TV) i Marko Emer (Elektronički računi).

Konferencija s karakterom kampa omogućit će sudionicima da u direktnom kontaktu i radionicama razmijene stavove sa svjetskim stručnjacima na temu kompleksnosti, organizacijske budućnosti i agilnosti. Neke od tema koje će se obrađivati su: kako osigurati rast prihoda, poticati inovativnost, privući talente, decentralizirati procese donošenja odluka, graditi pliću hijerarhiju, koristiti snagu kolektivnog znanja, graditi organizacijsku agilnost itd...

Razvoj organizacijske kulture i transformacije u uvjetima današnjeg poslovanja više nije samo opcija, nego imperativ. Upravo stoga pokrenuta je Comeleon nagrada koja potiče i celebrira uspješne aktivnosti na području organizacijske kulture i organizacijske transformacije. Nagrada će biti dodijeljena u četvrtak 24. listopada 2019. u sklopu konferencije.

Konferenciju organizira konzultantska tvrtka VETTURELLI šire poznata kao inicijator poslovnih utrka B2B RUN koje su se transformirale u najveći poslovni događaj u Hrvatskoj. Organizacija konferencije COMELEON ima vrlo sličnu svrhu – pokretanje dijaloga, poticanje kreativnosti, kolaboracije i inovativnosti.

Dijana Vetturelli, inicijatorica i uvodničarka konferencije COMELEON istaknula je: „O digitalnoj transformaciji imamo brojne konferencije, predavanja, okrugle stolove, čitav niz medijskih članaka, no tvrtke i dalje nisu sigurne kako da pristupe cjelokupnom procesu. Dovode IT stručnjake, HR stručnjake, razne poslovne konzultante, no nedostaje im cjeloviti pristup. Iz tog se razloga procesi prilagodbe provode samo djelomično. Neke kompanije pokreću eksperimentalne agilne timove, ali je to je posve nedovoljno, jer je agilnost mindset koji se, ako se želimo pripremiti za izazove sutrašnjice, ne može i ne smije razvijati u izolaciji, u manjim organizacijskim jedinicama. Upravo je COMELEON konferencija mjesto na kome će sudionici i šira javnost doznati kako dalje."

Ulaznice za konferenciju COMELEON su u prodaji na webu konferencije. Više informacija i prijave su moguće preko mrežne stranice www.comeleonconference.com.