FMCG

1st Choice

11.06.2020.

Dehidriranost se može pojaviti kod svih tipova kože, uključujući i mješovitu i masnu. Radi se, zapravo, o stanju kože koje mogu uzrokovati razni čimbenici poput stresa, izlaganja suncu, pogrešnih preparata za njegu kože, nepravilne prehrane i povećane konzumacije alkohola.

Dehidriranoj koži kronično nedostaje vode. Iz tog razloga ona počinje stvarati više sebuma te istovremeno može djelovati i suho i masno. Zvuči poznato?

iUNIK, korejski brand koji je već odavno poznat ekspertima i zaljubljenicima u k-beauty koncept njege kože, odnedavno je dostupan i na hrvatskom tržištu. Poznat po učinkovitim proizvodima koje karakteriziraju sastojci 100% prirodnog podrijetla, iUNIK slijedi jednostavnost i minimalizam fokusirajući se na ciljanu njegu za istinski zdravu i prekrasnu kožu.

S obzirom da se sve veći broj žena suočava sa dehidracijom kože, ne čudi da je upravo iUNIK Beta Glucan linija jedna od najprodavanijih.

iUNIK Beta Glucan linija

iUNIK Beta Glucan Serum

Ovaj izuzetno hidratantni serum sa čistim Beta Glucanom intenzivno hrani i hidratizira kožu, a pomaže i u jačanju prirodne zaštitne barijere kože. Beta Glucan dokazano zadržava razinu vlage u koži, čak 20% duže od popularne hijaluronske kiseline te poboljšava elastičnost i regeneraciju. Pogodan za sve tipove kože, a posebno za dehidriranu.

iUNIK Beta Glucan hidratantna krema

Dnevna hidratantna krema uz pomoć Beta Glucana, ekstrakta Centelle i ekstrakata crvenog voća (šljive, maline, jagode, breskve, šipka) vlaži kožu i jača njenu zaštitnu barijeru. Ova lagana krema smiruje i štiti osjetljivu kožu i odlična je podloga za make up.

iUNIK Beta Glucan linija

Što još možete poduzeti?

Konzumirajte preporučenu dnevnu količinu vode

Izbjegavajte zagrijane i klimatizirane prostore

Birajte blage i neagresivne proizvode za njegu kože

Smanjite unos alkohola i kofeina

iUNIK proizvodi odnedavno su eksklzivno dostupni na www.kbeauty.hr, webshopu specijaliziranom za inovativne k-beauty proizvode.
Više informacija i cijelu kolekciju potražite OVDJE