HORECA

1st Choice

16.04.2020.

METRO poziva ugostitelje da putem besplatne digitalne platforme DISH (Digital Innovations and Solutions for Hospitality)aktiviraju vlastitu uslugu dostave, kako bi u trenutnim okolnostima pandemije doprinijeli stabilnosti svojeg poslovanja. Novi alat za dostavu dolazi u sklopu besplatnih web stranica koje METRO nudi ugostiteljima, a osim alata za dostavu i besplatnih web stranica, METRO je svojim profesionalnim kupcima na raspolaganje stavio i besplatnu uslugu dizajna jelovnika

Kao pouzdani partner profesionalnih kupaca, METRO uvijek želi biti podrška ugostiteljima, osobito u ovo izazovno vrijeme kada su poslovanja mnogih pogođena preventivnim mjerama protiv širenja epidemije koronavirusa. Zato smo za svoje kupce osigurali niz besplatnih digitalnih alata kojima ih želimo podržati u njihovom poslovanju, poput aktivacije vlastite dostave i izrade jelovnika. Osim toga, svaki tjedan na svojim službenim on-line kanalima objavljivat ćemo i edukativna videa koja im mogu pomoći da prilagode poslovanje trenutnim uvjetima, a na našim internetskim stranicama objedinili smo i jednostavan pregled mjera Vlade Republike Hrvatske za pomoć poduzetnicima pogođenima pandemijom koronavirusa“, naglasio je Tomislav Kostanjevac, voditelj za HoReCa digitalne platforme METRO Hrvatska.

METRO_alat za online narucivanje

Kako bi dodatno podržao ugostiteljski sektor, METRO će ugostiteljima koji nastavljaju raditi putem dostave osigurati i marketinšku potporu kroz projekt „Fina Papica“. U sklopu projekta „Fina Papica“ METRO svojim profesionalnim kupcima pruža dodatne prilike za promociju i osnaživanje poslovanja i u ovo izazovno vrijeme. Na platformi Fina Papica nalazit će se restorani koji trenutno pružaju uslugu dostave.

Više informacija o METRO-ovim besplatnim digitalnim alatima za ugostitelje te kako besplatno početi koristiti platformu DISH i pokrenuti vlastitu dostavu dostupno je na internetskim stranicama tvrtke METRO.